menu close menu

Regulament de ordine interioara si securitate interna

1. Regulamentul in vigoare este stabilit pentru efectuarea normala a activitatilor  abonatilor centrului, pentru ocrotirea sanatatii lor, pentru siguranta acestora, precum si in scopul respectarii ordinii si curateniei incaperilor si echipamentelor centrului.

 

2. Respectarea regulamentului este obligatorie pentru toţi membrii Clubului. Prin achitarea serviciilor si acceptarea conditiilor de a deveni membru al clubului Arena Sports  dvs. certificaţi respectarea cu stricteţe a dispoziţiilor stipulate in prezentul regulament şi a instructorilor săi.

 

3. Programului de functionare al Clubului este de Luni pana Vineri in intervalul orar 08:00 – 22:30, iar Sambata si Duminica intre orele 09:00- 17:00.

 

4. Orice cetatean care a implinit varsta de 18 ani  poate deveni membru al Clubului, dupa semnarea declaratiei si regulamentului de ordine interioara.. In cazul minorilor este necesar acordul unuia dintre parinti sau al tutorelui legal.

 

5. Membrii Clubului primesc un card de membru pentru care vor achita 10 RON.Cardul nu este transmisibil si se prezinta de fiecare data la receptia Clubului. Plata serviciilor se face in numerar la receptia Clubului.Membrii clubului vor primi un dulapior, la fiecare intrare in club, pe care au obligatia sa-l elibereze la sfarsitul antrenamentului.

 

6. Membri Clubului au obligatia sa citeasca,sa semneze si sa isi asume Declaratia si regulamentul de ordine interioara, in caz contrar le poate fi interzis accesul in Club.

 

7. Clubul nu raspunde de bunurile de valoare ale clientilor.

 

8. Membrul Clubului are obligatia de a participa la antrenamente in echipament adecvat si decent. La sfarsitul fiecarui antrenament acesta trebuie sa aseze echipamentele folosite la locul lor.

 

9. Clubul isi rezerva dreptul de a limita numarul de participanti la anumite clase, in functie de echipamentele disponibile. Programarile se efectueaza numai la Receptia Clubului pe parcursul saptamanii in curs (de luni pana vineri) la nr de telefon 0733 37 46 21 si / 0733 37 46 19, in orele de program ale receptiei.
Programarile facute in avans trebuiesc confirmate in ziua pentru care ati facut programare pana in ora 15:00, in caz contrar programarea se anuleaza.
Anularea unei rezervari deja confirmata se face cu minim 3 ore inainte de inceperea clasei, in caz contrar se considera ca sedinta efectuata.
Programarile neanulate in cazul neprezentarii se considera sedinta efectuata. Serviciile care necesita programare sunt urmatoarele: antrenor personal fitness, cycling, kangoo jumps.

 

10. Clubul nu-şi asumă răspunderea pentru starea sănătăţii membrului.

 

11. Toti cei care detin abonamente ,,DAY TIME,, au obligatia de a parasi clubul pana la ora 17:00.

 

12. Inghetarea abonamentelor se face doar in urma cererii membrului direct la receptia Clubului, iar perioadele de inghet sunt urmatoarele:

– pentru abonamente /3 luni- 10 zile de inghet;

– pentru abonamentele /6 luni- 20 zile de inghet;

– pentru abonamentele/12 luni- 30 de zile de inghet;

 

13. Clubul nu isi asuma raspunderea pentru masinile clientilor.

 

14. Clubul isi rezerva dreptul de face modificari ale serviciile si programului de functionarea, avand obligatia sa anunte orice modificare cu 24 h inainte.

 

15. Clubul isi rezerva dreptul de a filma si fotografia in scop publicitar, in orice zona a clubului si la orice ora.

 

16. Clubul poate interzice accesul in incinta:

– persoanelor aflate sub influenţa alcoolului sau drogurilor;

– persoanelor cu aspect respingător sau în haine murdare;

– persoanelor însoţite de animale;

– persoanelor cu boli infecţioase;

– persoanelor care nu deţin încălţăminte de schimb adecvată;

 

17. Este strict interzis:

–  introducerea si consumarea bauturilor alcoolice in Club.

– consumul produselor alimentare şi băuturilor altundeva decat în locurile destinate pentru aceasta;

– intrarea pe teritoriul clubului pe role, pe bicicletă,etc.

– incomodarea altor membri sau vizitatori ai clubului.

 

18. Fumatul in interiorul clubului este interzis si se poate solda cu retragerea calitatii de membru al clubului, fara alte pretentii pecuniare.

 

19. Pentru folosirea saunei si a dusurilor:
a. este obligatoriu să vă acoperiţi părţile intime ale corpului în timp ce folosiţi sauna;
b. este interzis accesul în saună şi la duşuri cu încălţăminte obişnuită;
c. purtaţi şlapi în timpul frecventării saunei şi duşurilor;
d. înainte de a intra în saună este necesar să faceţi duş;

 

20. Clubul este in drept sa faca modificări în prezentul Regulament de frecventare a clubului. Regulamentul actualizat permanent se gaseste pe site-ul Clubului www.arenasports.ro sau la receptie.

 

21. Clubul Arena Sports se obliga se pastreze confidentialitatea datelor cu caracter personal si nu vor instraina sau furniza aceste date catre terti sub nicio forma.