menu close menu

Cycling

foto-servicii-cycling Indoor Cycling-ul se practica intr-un studio special amenajat, este o clasa de grup, iar instructorul care conduce desfasurarea clasei, impune ritmul si ofera indicatii privind setarea bicicletei.

 

Pasionații de ciclism se pot bucura de beneficiile acestui sport întregul an. Cycling-ul este unul dintre cele mai eficiente și de succes antrenamente fitness de grup.

 

Bicicleta pentru spinning este diferită de cea clasică staționară, fiind mai degrabă asemănătoare celei de ciclism, cu atât mai mult cu cât poate simula condițiile drumului, dând ciclistului posibilitatea de a ajusta gradul de dificultate/rezistență. Principiul de bază al acestui sport este creșterea ritmului cardiac și fluctuarea ritmului pentru a obține beneficii maxime în urma antrenamentului.

 

Cei care practică indoor cycling știu că se pot arde până la 500 de calorii în 30 de minute în timp ce îți îmbunătățești rezistența întregului organism.

 

Alte efecte foarte benefice ale unei clase de spinning sunt:

 

  • îmbunătățește circulația sângelui în întregul corp
  • întărește inima
  • îmbunătățește capacitatea respiratorie
  • întărește articulațiile genunchilor
  • te eliberează de stres, te energizează și te relaxeză psihic
  • întărește motivația și voința.

 


Nu în ultimul rând, trebuie menționat faptul că acest antrenament cardio nu este deloc monoton. Muzica te motivează și te energizează în timp ce instructorul dă indicațiile necesare. Există mai multe poziții pentru brațe și se pedalează și stând în picioare. Alternând aceste tehnici nu ai cum să te plictisești.  Beneficiile asupra fizicului și ale psihicului nu sunt de ignorat și dacă vă interesează un antrenament distractiv, indoor cycling este cu siguranță alegerea ideală.

 

 

Intra in ARENA SPORTS!