menu close menu

Antrenori personali

Antrenamentele cu antrenori personali sunt foarte bune daca doriti sa ajungeti la forma dorita in cel mai scurt timp posibil..

Impreuna cu antrenorul personal veti stabili obiectivele pe care doriti sa le atingeti in urma programului de antrenament. Antrenorul va aprecia in functie de prioritatile dumneavoastra si in functie de potentialul fizic, timpul necesar pentru a ajunge la rezultatele dorite.

 

Cu ce va poate ajuta un antrenor personal:

 

1. Factorul motivational! Oricat de greu v-ar fi, rolul antrenorului personal, este acela de a va sustine in a continua.

 

2. Program individualizat! Suntem diferiti si chiar daca multe din obiectivele noastre sunt comune, un  program care a dat rezultate in cazul unei persoane cu acelasi obiectiv, cu siguranta nu va da rezultate in cazul tuturor.

 

3. Eficienta Lucrand dupa un program personalizat, nu vei ajunge niciodata  ca dupa cateva luni de zile sa fii in acelasi punct din care ai plecat.

 

4. Tehnica corecta – Degeaba cunosti exercitiile, daca nu le executi corect.

 

5. Depasirea  momentelor de stagnare – Este normal ca dupa o anumita perioada de antrenament sa avem un moment de stagnare, cand nu observam nicio evolutie. Aceste este adevaratul test al antrenorului, care trebuie sa gaseasca o solutie astfel incat sa depaseasca acest moment (lucru  pe care numai un specialist cu experinta il poate face).

 

6. Invatarea modalitatii corecte de a continua singur – Antrenorul personal nu inseamna dependenta, sub nicio forma nu incearca sa ne tina sub tutela lui. El ne transmite cunostinte, ne invata sa ne autocunoastem organismul astfel incat, daca dorim, sa putem continua fara a apela la serviciile lui.

 

7. Siguranta – Ne referim aici la siguranta din punct de vedere al accidentarilor. Lucrul cu greutati, exercitiile fizice, stimularea organismului pana la anumite limite poate cauza accidentari, daca nu sunt recomandate de catre un specialist.

 

8. Antrenamente placute/amuzante! Este adevarat ca pentru a obtine anumite rezultate, antrenamentele pot fi destul de grele, dar in nicun caz nu ar trebui sa fie o povara. Antrenorul poate face ca acestea sa  fie o provocare, amuzante si  placute.

 

9. Ne  vom opri la cateva motive, pentru care trebuie sa apelati la un antrenor personal:

 

  • Sa slabim
  • Sa ne tonifiem musculatura
  • Sa crestem masa musculara
  • Sa ne imbunatatim capacitatea de efort
  • Sa ne pregatim pentru o anumita competitie, proba sportiva
  • Sa ne refacem dupa o accidentare.
  • Sa ne schimbam stilul de viata, ne invata sa traim sanatos!

  • Intra in ARENA SPORTS!